GeloRevoice®

Kriebel in de keel?
Hees?
Stem kwijt?

GeloRevoice keeltabletten

 

GeloRevoice® Keeltabletten verlichten keelirritatie, kriebels in de keel en heesheid. De keeltabletten bieden bescherming van het slijmvlies van mond- en keelholte. Te gebruiken ter verlichting van keelklachten zoals heesheid, keelirritatie, kriebels in de keel en droge slijmvliezen en daaruit voortkomende keelpijn of onproductieve, droge hoest.

Er zijn vele oorzaken van droge en geïrriteerde mond- en keelslijmvliezen, zoals:

– Overbelasting van de stem
– Beperkte neusademhaling (bijvoorbeeld door verkoudheid)
– Droge lucht door verwarming of airconditioning
– Pollenallergie (hooikoorts)
– Roken

Medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Keeltabletten

Het slijmvlies van mond- en keelholte kan door vele factoren geprikkeld worden. Denk bijvoorbeeld aan een beperkte neusademhaling bij verkoudheid, door een te grote belasting van de stem, door droge lucht van verwarming of airconditioning of door roken, een allergie (hooikoorts) of zelfs als bijwerking van verschillende soorten medicijnen. Als gevolg daarvan kunnen heesheid, kriebel in de keel, hoestprikkels, alsmede een droog slijmvlies en daaruit voortkomende keelpijn ontstaan. GeloRevoice® heeft een aangenaam, licht kersen-menthol aroma.

GeloRevoice® keeltabletten bouwen bij het opzuigen een speciaal Hydrogel Complex op, dat hyaluronzuur bevat. Dit hecht zich goed aan het slijmvlies en legt een beschermende laag over de geïrriteerde gebieden. Door de speciale samenstelling van de mineralen en het lichte bruiseffect van de keeltabletten, wordt de productie van speeksel intensief gestimuleerd. Dit is heel belangrijk om het opgebouwde hydrogelcomplex gelijkmatig over de mond- en keelholte te verdelen. Geïrriteerde gebieden kunnen zich weer herstellen. Klachten als heesheid, keelirritatie, kriebels in de keel en droge slijmvliezen en daaruit voortkomende keelpijn worden verlicht. 

Leeftijd

Vanaf 6 jaar

Dosering en gebruik

Zuig langzaam op GeloRevoice Keeltabletten tot ze volledig zijn opgelost, zodat het hydrogelcomplex zich volledig kan ontwikkelen en verdelen. Op de keeltabletten dient niet gekauwd te worden. Ook dienen ze niet heel ingeslikt te worden.
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Naar behoefte kan meerdere keren per dag, bijvoorbeeld elke  2 à 3 uur, een GeloRevoice Keeltablet opgezogen worden. Per dag kunnen maximaal 6 tabletten gebruikt worden. Wij adviseren de keeltablet op te zuigen na het eten.

Niet gebruiken bij

Gebruik GeloRevoice Keeltabletten niet wanneer u allergisch bent voor een van de ingrediënten. Raadpleeg uw arts of apotheker voordat u GeloRevoice Keeltabletten voor het eerst gaat gebruiken wanneer u lijdt aan een beperkte speekselproductie. Patiënten met zeldzame erfelijke fructose-intolerantie dienen GeloRevoice Keeltabletten niet te gebruiken, aangezien isomalt gedeeltelijk wordt omgezet naar fructose in het lichaam. Gebruik GeloRevoice Keeltabletten niet gelijktijdig met andere middelen die voor mond en keel gebruikt worden. Zuig de tabletten niet liggend op, bijvoorbeeld bij het slapengaan, omdat er dan verstikkingsgevaar bestaat.

Zwangerschap

Tijdens zwangerschap en borstvoeding is het gebruik van GeloRevoice toegestaan.

Wat maakt dit product uniek?

Het Hydrogel Complex (hyaluronzuur) legt een beschermend laagje over de geïrriteerde mond- en keelslijmvliezen waardoor het slijmvlies wordt beschermd tegen verdere aanvallen. Geprikkelde slijmvliezen kunnen zich weer herstellen.

Samenstelling

GeloRevoice Keeltabletten bevatten: xanthaan, carbomeer, natriumhyaluronaat.

Overige bestanddelen: isomalt, natriumhydrogeencarbonaat, xylitol, citroenzuur, macrogol, aroma’s (kersen, menthol), kaliummonohydrofosfaat, zinkstearaat, siliciumdioxide, sucralose.

Artikelinformatie

GeloRevoice® is een medisch hulpmiddel en in Nederland verkrijgbaar in een
verpakking van 20 keeltabletten.

 

 

Vragen & antwoorden

 • Hoe kan ik GeloRevoice het beste bewaren?
  Antwoord: GeloRevoice Keeltabletten dienen onder de 25 ° C en droog bewaard te worden. Sluit na het innemen van elk tablet het aluminium buisje weer zorgvuldig. Buiten bereik van kinderen bewaren.
 • Welke smaak heeft GeloRevoice?
  Antwoord: GeloRevoice Keeltabletten hebben een aangename, lichte kersen-mentholsmaak. 
 • Hoe werkt het Hydrogel Complex?
  Antwoord: het Hydrogel Complex bevat hyaluronzuur. Dit hecht zich goed aan het slijmvlies en legt een beschermend laagje over de geprikkelde gebieden. Door het lichte bruiseffect en de speciale samenstelling van de mineralen wordt de productie van speeksel intensief gestimuleerd. Dit is belangrijk om het opgebouwde Hydrogel Complex gelijkmatig over de mond- en keelholte te verdelen. Geprikkelde gebieden kunnen zich weer herstellen. Klachten als heesheid, kriebel in de keel, hoestprikkels, alsmede droog slijmvlies en daaruit voortkomende keelpijn worden verlicht.
 • Hoe komt het dat je hees wordt?
  Antwoord: een hese stem is meestal het gevolg van een infectie aan de bovenste luchtwegen. Hierdoor ontstaat er een zwelling van de stembanden. Maar klachten kunnen ook ontstaan door het inademen van bepaalde stoffen (rook van sigaretten) of medicatie (inhalers bij astma en bronchitis).Ook een overmatig en geforceerd gebruik van de stem kan de stembanden irriteren. Met opgezwollen stembanden klinkt de stem hees. Bepaalde beroepsgroepen die veel gebruik maken van hun stem (docenten, zangers, acteurs, call centre medewerkers) is dit een veelvoorkomende klacht. Mensen die in ruimtes werken waarin ze veel blootgesteld worden aan airconditioning (luchtvaartpersoneel) herkennen deze klachten ook vaak.
 • Hoe lang kan ik GeloRevoice Keeltabletten gebruiken?
  Antwoord: GeloRevoice Keeltabletten kunnen gedurende een langere periode of als interimtherapie ingezet worden. Mochten uw acute klachten verergeren (bijvoorbeeld koorts, opgezwollen keel, pijnlijke ledematen) of niet verbeteren binnen 3 dagen, consulteer dan uw arts.

 

              Bestellen-GeloBijsluiter-download