GeloRevoice®

Kriebel in de keel?
Hees?
Stem kwijt?

GeloRevoice keeltabletten

 

GeloRevoice® Keeltabletten bouwen bij het opzuigen een speciaal Hydrogel Complex op, dat hyaluronzuur bevat. Dit hecht zich goed aan het slijmvlies van mond- en keelholte en legt een beschermend laagje over de geprikkelde gebieden. Door het lichte bruiseffect en de speciale samenstelling van de mineralen wordt de productie van speeksel intensief gestimuleerd. Geprikkelde gebieden kunnen zich weer herstellen. Klachten als heesheid, kriebel in de keel, hoestprikkels, alsmede droog slijmvlies en daaruit voortkomende keelpijn worden verlicht. Medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Keeltabletten

Het slijmvlies van mond- en keelholte kan door vele factoren geprikkeld worden. Denk bijvoorbeeld aan een beperkte neusademhaling bij verkoudheid, door een te grote belasting van de stem, door droge lucht van verwarming of airconditioning of door roken, een allergie (hooikoorts) of zelfs als bijwerking van verschillende soorten medicijnen. Als gevolg daarvan kunnen heesheid, kriebel in de keel, hoestprikkels, alsmede een droog slijmvlies en daaruit voortkomende keelpijn ontstaan. GeloRevoice® heeft een aangename kersen-menthol smaak. GeloRevoice® keeltabletten bouwen bij het opzuigen een speciaal Hydrogel Complex op, dat hyaluronzuur bevat. Dit hecht zich goed aan het slijmvlies en legt een beschermend laagje over de geprikkelde gebieden. Door het lichte bruiseffect en de speciale samenstelling van de mineralen wordt de productie van speeksel intensief gestimuleerd. Geprikkelde gebieden kunnen zich weer herstellen.

Leeftijd

Vanaf 6 jaar

Dosering

Om de 2 à 3 uur, maximaal 6 tabletten per dag.

Niet gebruiken bij

Overgevoeligheid van één van de bestanddelen, bij het syndroom van Sjögren, of bij
de erfelijke stofwisselingsziekte Fenylketonurie (PKU).

Zwangerschap

Tijdens zwangerschap en borstvoeding is het gebruik van GeloRevoice toegestaan.

Wat maakt dit product uniek?

Het Hydrogel Complex (hyaluronzuur) legt een beschermend laagje over de geïrriteerde mond- en keelslijmvliezen waardoor het slijmvlies wordt beschermd tegen verdere aanvallen. Geprikkelde slijmvliezen kunnen zich weer herstellen.

Samenstelling

GeloRevoice Keeltabletten bevatten: xanthaan, carbomeer, natriumhyaluronaat.

Overige bestanddelen: mannitol, natriumhydrogeencarbonaat, xylitol, citroenzuur, macrogol, aspartaam, aroma’s (kersen, menthol), kaliummonohydrogeenfosfaat, zinkstearaat, siliciumdioxide.

Artikelinformatie

GeloRevoice® is een medisch hulpmiddel en in Nederland verkrijgbaar in een
verpakking van 20 keeltabletten.

 

 

Vragen & antwoorden

 • Hoe kan ik GeloRevoice het beste bewaren?
  Antwoord: GeloRevoicekeeltabletten dienen onder de 25 ° C en droog bewaard te worden. Sluit na het innemen van elk tablet het aluminium buisje weer zorgvuldig.
 • Welke smaak heeft GeloRevoice?
  Antwoord: GeloRevoicekeeltabletten hebben een aangename kersen-mentholsmaak. 
 • Hoe werkt het Hydrogel Complex?
  Antwoord: het Hydrogel Complex bevat hyaluronzuur. Dit hecht zich goed aan het slijmvlies en legt een beschermend laagje over de geprikkelde gebieden. Door het lichte bruiseffect en de speciale samenstelling van de mineralen wordt de productie van speeksel intensief gestimuleerd. Dit is belangrijk om het opgebouwde Hydrogel Complex gelijkmatig over de mond- en keelholte te verdelen. Geprikkelde gebieden kunnen zich weer herstellen. Klachten als heesheid, kriebel in de keel, hoestprikkels, alsmede droog slijmvlies en daaruit voortkomende keelpijn worden verlicht.
 • Hoe komt het dat je hees wordt?
  Antwoord: een hese stem is meestal het gevolg van een infectie aan de bovenste luchtwegen. Hierdoor ontstaat er een zwelling van de stembanden. Maar klachten kunnen ook ontstaan door het inademen van bepaalde stoffen (rook van sigaretten) of medicatie (inhalers bij astma en bronchitis).Ook een overmatig en geforceerd gebruik van de stem kan de stembanden irriteren. Met opgezwollen stembanden klinkt de stem hees. Bepaalde beroepsgroepen die veel gebruik maken van hun stem (docenten, zangers, acteurs, call centre medewerkers) is dit een veelvoorkomende klacht. Mensen die in ruimtes werken waarin ze veel blootgesteld worden aan airconditioning (luchtvaartpersoneel) herkennen deze klachten ook vaak.

 

              Bestellen-GeloBijsluiter-download